miercuri, 21 noiembrie 2012

Cati dintre voi vor distribui acest post ? :(

Intri pe Facebook, mai vezi un fund, o pereche de sani, asculti o melodie, mai isi schimba vreunul/una statusul relatiei, ( chestii uzuale ). Si invarti scroll-ul, pana dai de o ineptie de genul...



 Nu e zi lipsita, sa nu vezi o poza cu copii/animale mutilate..pe scurt, poze dramatice. Administratorii acestor pagini, in opinia mea, sunt mai rai decat cersetorii care-si expun partile vatamate, in vazul tuturor, ca sa castige empatia publicului si sa fie ajutati cu sume de bani.
Suntem constienti de realitatea crunta care ne inconjoara..nu mai trebuie sa vedem si pe FB atata dramatism. Sau probabil chiar nu suntem constienti.. spun asta deoarece, daca am fi constienti, poate am actiona si noi intr-un fel, "sa facem sa fie bine, ca sa nu fie rau". Asadar, vrei sa faci un lucru bun? Lasa Facebook-ul, lasa like-urile si share-urile, ca nu ajuti pe nimeni. Du-te cu niste portocale la un orfelinat de copii, fa un internship la o fundatie non-profit intru ajutorarea celor lipsiti si necajiti. Doneaza bani, doneaza haine, etc. Iar acum vine partea care intereseaza cam pe toata lumea : sa faci un bine, si sa primesti ceva in schimb ! Pentru ca, nu-i asa, cu totii ne dorim asta. Ca vei avea parte de sanatate si bunastare, tu si ai tai ! Ori ca atunci cand vei inceta sa existi pe aceasta planeta minunata, vei fi primit in Imparatia Cerurilor, iar tu vei da un "high-five" cu The Almighty. Revenind.. doresti sa faci un bine si sa primesti ceva in schimb ? Pai, am auzit ca cei de la Fornetti pregatesc o campanie (1-16 Decembrie - Piata Operei) tare draguta. Va fi amplasat un stand, in Piata Operei, unde tu te vei duce, vei dona o jucarie (care evident va fi donata unui copil mai putin norocos) , iar in schimbul acelei donatii tu vei primi o punga cu Fornetti. Atat am de zis, deocamdata, in legatura cu aceasta campanie. Veti afla voi, peste cateva zile, mai multe informatii ! Iar in privinta astora de au o camera Canon/Photoshop-ul instalat, font Helvetica, si posteaza tot felul de poze, cu sau fara citate, "profunde" , luati mvie. Ca sa folosesc un limbaj edulcorat : luati remove/unfriend :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu