luni, 6 februarie 2012

Sfarsitul lumii in cateva luni?

Cred ca anul 2012 este unul foarte greu, dupa ce ca ne mai bate-m capu' cu problemele zilnice, criza financiara si toate cele mai vin si teorii de-a dreptul socante care-ti "ingheata" inima pentru 0,001 secunde. Vezi cat timp mai avem de trait...
Deci pana acuma era vorba de 21 decembire 2012. Vezi noile teorii care va aduce la moarte cu zile a miliarde de oameni de pe Terra.
Potrivit Bibliei in care se vorbeste despre Armaghedon, adica lupta dintre Bine si Rau, care potrivit cuvintelor interpretate ar avea loc chiar in acest an, 2012.
Pe de alta parte Ching, Cartea Chinezească a Schimbărilor, vorbeste despre Apocalipsa, care conform cartii ar avea loc in acest an. Si in invataturile Hinduse, se vorbeste tot despre aceasta perioada, precum ca in lunile ce urmeaza ar veni sfarsitul.
Si acuma o teorie mai stintifica, pe data de 21 decembrie 2012, cand va avea loc solstitiul de iarna, Soarele se va situa fix in mijlocul Caii Lactee, Galaxia noastra (home sweet home). Si ce e rau in asta?...pai se spune ca in fiecare centru al fiecarei galaxii se afla o gaura neagra (vesita black hole), care ar inghitii steaua noastra cea de toate zilele, la propriu, adica Soarele, si astfel fara caldura si fara lumina oamenii si-ar gasii sfarsitul pe Terra. Si sa va mai bag in sperieti extra-plus-mega mult, fizicienii de la Universitatea americana Berkeley sustin, ca sunt procente foarte ridicate ca o CATASTROFA sa se intample in acest an...Si inca ceva, mai are rost sa vorbim despre profetia Mayasa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu